Priser och licenser

Enkel licensmodell utan krångel

ProjektStegens projektmodell tillhandahålls enligt följande licensmodell:

Projektlicens

Den här licenstypen passar det enskilda projektet, dvs för ett enskilt projekt, t ex utveckling av en ny produkt. Licensen tecknas årvis och accessas via ProjektStegens internetportal eller levereras som en komponent till er egen Sharepointmiljö eller WordPressinstallation.

Pris: Kontakta oss för prisuppgift

Begränsad organisationslicens

Den här licenstypen passar när en enhet/division/avdelning inom en organisation, t ex IT-avdelningen, har behov av en projektmodell medan övriga organisationen inte har något behov. Licenskostnaden är en engångskostnad och kan accessas via ProjektStegens internetportal (årlig kostnad tillkommer) eller levereras som en komponent till er egen Sharepointmiljö eller WordPressinstallation. Antalet projekt är obegränsat.

Pris: Kontakta oss för prisuppgift

Obegränsad organisationslicens

Den här licenstypen passar när en hel organisation tagit ett beslut om att börja arbeta enligt en gemensam projektmodell. Licenskostnaden är en engångskostnad och kan accessas via ProjektStegens internetportal (årlig kostnad tillkommer) eller levereras som en komponent till er egen Sharepointmiljö eller WordPressinstallation. Antalet projekt, och antal användare, är obegränsat.

Pris: Kontakta oss för prisuppgift

Kontakta oss för prisuppgift och diskussion om vilken licensmodell som passar er